Beoordeling 9.3 gebaseerd op 34 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Blog - whats new?

-Tool Time- Autosag instellen

Elke week neemt Henry je mee in de technische kant van het fietsen vak. Deze week neemt Gert het van hem over om, samen met een klant, de autosag in te stellen. (geplaatst op youtube op 24-02-2018)
Read more

Aangepaste openingstijden (2)

De komende periode zijn er enkele bijzondere dagen waarop wij gesloten zijn of geen koopavond hebben.
Read more

Zaterdagfilm -Tool Time-

Elke week neemt Henry je mee in de technische kant van het fietsen vak.  Deze week legt Henry je uit hoe je een CO2 patroon gebruikt. (geplaatst op youtube op 17-02-2018)
Read more

Mijn nieuwe S-Works Tarmac SL6

Bijzonder verwend was ik al met zijn voorganger de Tarmac SL5, in rijkwaliteiten en stijfheid een geweldige fiets. Maar sinds vorige week heb ik de beschikking over de nieuwe Tarmac SL6, en vanaf mijn eerste kilometer op deze fiets ben ik laaiend enthousiast over de kwaliteit hiervan.
Read more

Aangepaste openingstijden

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN -PASEN-
Read more

Het off season doorkomen

Het cyclocrossseizoen zit er al een tijdje op. Als laatste wedstrijd heb ik het Nederlands Kampioenschap gereden in Surhuisterveen of all places! Het resultaat is al lang besproken en ik was redelijk tevreden met mijn 8e plek.
Read more

Inspanningstest

Het was wel weer eens tijd voor een inspanningstest. Mijn laatste test is van 4 jaar geleden en ondanks dat ik niet heel specifiek op hartslag train is het wel een fijne houvast, zeker in deze laatste maand richting de eerste wedstrijd van het seizoen.
Read more

Mountainbike route bij Hellendoorn en Holten

Na een duurtraining van 4 uur op de racefiets zaterdag kon ik de benen goed voelen. Zondag wilde ik ook nog wel fietsen, maar de weersvoorspelling met de hevige wind maakte me niet zo happig om in mijn eentje de weg op te gaan. Gert nodigde mij uit om mee te gaan naar Hellendoorn om daar de vaste route te fietsen.  Ondanks dat ik (bijna) nooit op de mountainbike rijd leek me dit wel leuk. Hoe uitdagend kan zo’n vaste route nou zijn? De vaste route in Apeldoorn kan ik immers ook prima rijden zonder technisch onderlegd te zijn. Hier maakte ik mijn eerste fout.
Read more

Sporten tijdens griep en verkoudheid

Zit je net lekker in de flow van het sporten en dan krijg je op eens een loopneus of lig je de volgende dag met koorts op bed. Wanneer kun je wel gaan sporten en wanneer kun je beter op de bank blijven liggen?
Read more
Accept Site use cookies