Beoordeling 9.3 gebaseerd op 34 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Blog

Specialized Stumpjumper 2019

Onze eerst Specialized Stumpjumper 2019 model verkochten wij aan Robin. Hij had ons al maanden op de hoogte gehouden over de nieuwe Stumpjumper, waar wij niks over wisten. Toen hij eindelijk werd gelanceerd stond Robin een aantal dagen later in de winkel om zijn nieuwe fiets op te halen! Lees hier zijn eerste belevenissen met deze geweldige fiets.
Read more

Zaterdagfilm -Tool Time- Derailleurwieltjes servicen

Elke week neemt Henry je mee in de technische kant van het fietsen vak. Deze week laat Henry je zien hoe je derailleur wieltjes serviced. (geplaatst op youtube op 13-06-2018)
Read more

-Tool Time - Binnenband wisselen

Elke week neemt Henry je mee in de technische kant van het fietsen vak. Deze week laat Henry je zien hoe je een binnenband vervangt. (geplaatst op youtube op 26-01-2018)
Read more

Zaterdagfilm -Tool Time- cassette (de)monteren

Elke week neemt Henry je mee in de technische kant van het fietsen vak. Deze week vertelt Henry hoe je een cassette (de)monteert. (geplaatst op youtube 2-5)
Read more

-Tool Time- Autosag instellen

Elke week neemt Henry je mee in de technische kant van het fietsen vak. Deze week neemt Gert het van hem over om, samen met een klant, de autosag in te stellen. (geplaatst op youtube op 24-02-2018)
Read more

Aangepaste openingstijden (2)

De komende periode zijn er enkele bijzondere dagen waarop wij gesloten zijn of geen koopavond hebben.
Read more

Zaterdagfilm -Tool Time-

Elke week neemt Henry je mee in de technische kant van het fietsen vak.  Deze week legt Henry je uit hoe je een CO2 patroon gebruikt. (geplaatst op youtube op 17-02-2018)
Read more

Mijn nieuwe S-Works Tarmac SL6

Bijzonder verwend was ik al met zijn voorganger de Tarmac SL5, in rijkwaliteiten en stijfheid een geweldige fiets. Maar sinds vorige week heb ik de beschikking over de nieuwe Tarmac SL6, en vanaf mijn eerste kilometer op deze fiets ben ik laaiend enthousiast over de kwaliteit hiervan.
Read more

Aangepaste openingstijden

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN -PASEN-
Read more

Het off season doorkomen

Het cyclocrossseizoen zit er al een tijdje op. Als laatste wedstrijd heb ik het Nederlands Kampioenschap gereden in Surhuisterveen of all places! Het resultaat is al lang besproken en ik was redelijk tevreden met mijn 8e plek.
Read more
Accept Site use cookies