Beoordeling 9.4 gebaseerd op 32 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Blog

Inspanningstest

Het was wel weer eens tijd voor een inspanningstest. Mijn laatste test is van 4 jaar geleden en ondanks dat ik niet heel specifiek op hartslag train is het wel een fijne houvast, zeker in deze laatste maand richting de eerste wedstrijd van het seizoen.
Read more

Mountainbike route bij Hellendoorn en Holten

Na een duurtraining van 4 uur op de racefiets zaterdag kon ik de benen goed voelen. Zondag wilde ik ook nog wel fietsen, maar de weersvoorspelling met de hevige wind maakte me niet zo happig om in mijn eentje de weg op te gaan. Gert nodigde mij uit om mee te gaan naar Hellendoorn om daar de vaste route te fietsen.  Ondanks dat ik (bijna) nooit op de mountainbike rijd leek me dit wel leuk. Hoe uitdagend kan zo’n vaste route nou zijn? De vaste route in Apeldoorn kan ik immers ook prima rijden zonder technisch onderlegd te zijn. Hier maakte ik mijn eerste fout.
Read more

Sporten tijdens griep en verkoudheid

Zit je net lekker in de flow van het sporten en dan krijg je op eens een loopneus of lig je de volgende dag met koorts op bed. Wanneer kun je wel gaan sporten en wanneer kun je beter op de bank blijven liggen?
Read more
Accept Site use cookies