Beoordeling 9.3 gebaseerd op 83 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Blog

De eerste weken in de e-bike winkel

28 februari was de opening van onze tweede winkel, Stappenbelt E-bike. In twee maanden is de bakkerij die voorheen in het pand zat verdwenen en is er een, al zeggen we het zelf, prachtige e-bike winkel voor terug gekomen.
Read more

Waarom woon-werkverkeer het beste deel van mijn dag is

Ah, de verschrikkelijke ochtend op weg naar je werk. Overal ter wereld stappen mensen in hun auto, hopend dat zij vandaag de files voor zullen zijn en hun dag goed kunnen starten. Terug naar huis vrees je weer voor de files. Getoeter, korte lontjes naar de andere auto’s in de file en stoplichten die net op rood gaan wanneer jij komt aanrijden.
Read more

Retül. Open minded fitten.

Meerdere keren per week voeren we in onze Retül Fit-ruimte een uitgebreide fietspositieanalyse uit, om klanten te helpen aan de optimale positie binnen hun voorkeuren en mogelijkheden. Vorige maand is Roel Siebelink ook op deze manier gemeten en hij schreef een uitgebreid verslag, dat we graag met jullie delen:
Read more

5 tips voor het vinden van het perfecte zadel

  Iedere mountainbiker en racefietser wil lekker op zijn/haar zadel zitten. Zadelpijn is een van de meest voorkomende en herkenbare pijntjes op de fiets. Lees hier hoe je met 5 tips het perfecte zadel zal vinden.
Read more

Het is herfst!

De eerste serieuze regenbuien hebben zijn intrede weer gedaan in Nederland en we kunnen met recht zeggen dat het nu écht herfst is. Niets zo vervelend als een regenbui als je op de fiets zit. Ik blijf dan ook liever binnen wanneer het regent, maar zo af en toe kan de regen je overvallen tijdens het fietsen. Gelukkig zijn er een paar trucjes om je lichaam én fiets zo goed mogelijk de regen te trotseren.
Read more

Escape Artist Ladies ride off road

Zet het alvast in je agenda, want op zondagochtend 18 november gaan we met zoveel mogelijk dames van de gebaande paden af. Opzoek naar leuke trails en gravel paden.
Read more

Fietsen als een mens

Jarenlang heerste in de fietsindustrie de overtuiging dat vrouwen nooit goed op mannenframes konden fietsen vanwege de fysieke verschillen. Daar is (een deel van) de markt inmiddels op teruggekomen. Erik van Lakerveld probeert het naadje van de kous te weten te komen.Fietsmagazine plaatste dit artikel en dat wilden we jullie niet onthouden.
Read more

Een weekend om nooit te vergeten!

Er is iets gebeurd, iets waarvan ik alleen nog maar had durven dromen. Ik reed op indrukwekkende wijze (al zeg ik het zelf) naar mijn eerste podiumplek tijdens een van mijn favoriete criteriums!
Read more

Mijn seizoen en mijn plannen tot nu toe

Zoals de meeste van jullie zullen weten, heb ik vorig jaar de Nederlandse trui gewonnen met het mountainbiken in de 50+ klasse.Was daar erg blij mee natuurlijk en vind het nog steeds speciaal wanneer je de driekleur voor een training of wedstrijd om mijn schouders trek.
Read more

NK Weg wielrennen Elite dames Hoogerheide 2018

Kampioenschappen zijn altijd rare wedstrijden. Een trui om je schouders, rood-wit-blauw. Ik maak me geen illusies en weet dat de titel te hoog gegrepen is. 
Read more
Accept Site use cookies