Beoordeling 9.3 gebaseerd op 35 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Blog

Fietsen als een mens

Jarenlang heerste in de fietsindustrie de overtuiging dat vrouwen nooit goed op mannenframes konden fietsen vanwege de fysieke verschillen. Daar is (een deel van) de markt inmiddels op teruggekomen. Erik van Lakerveld probeert het naadje van de kous te weten te komen.Fietsmagazine plaatste dit artikel en dat wilden we jullie niet onthouden.
Read more

Een weekend om nooit te vergeten!

Er is iets gebeurd, iets waarvan ik alleen nog maar had durven dromen. Ik reed op indrukwekkende wijze (al zeg ik het zelf) naar mijn eerste podiumplek tijdens een van mijn favoriete criteriums!
Read more

Mijn seizoen en mijn plannen tot nu toe

Zoals de meeste van jullie zullen weten, heb ik vorig jaar de Nederlandse trui gewonnen met het mountainbiken in de 50+ klasse.Was daar erg blij mee natuurlijk en vind het nog steeds speciaal wanneer je de driekleur voor een training of wedstrijd om mijn schouders trek.
Read more

NK Weg wielrennen Elite dames Hoogerheide 2018

Kampioenschappen zijn altijd rare wedstrijden. Een trui om je schouders, rood-wit-blauw. Ik maak me geen illusies en weet dat de titel te hoog gegrepen is. 
Read more

Specialized Stumpjumper 2019

Onze eerst Specialized Stumpjumper 2019 model verkochten wij aan Robin. Hij had ons al maanden op de hoogte gehouden over de nieuwe Stumpjumper, waar wij niks over wisten. Toen hij eindelijk werd gelanceerd stond Robin een aantal dagen later in de winkel om zijn nieuwe fiets op te halen! Lees hier zijn eerste belevenissen met deze geweldige fiets.
Read more

Zaterdagfilm -Tool Time- Derailleurwieltjes servicen

Elke week neemt Henry je mee in de technische kant van het fietsen vak. Deze week laat Henry je zien hoe je derailleur wieltjes serviced. (geplaatst op youtube op 13-06-2018)
Read more

-Tool Time - Binnenband wisselen

Elke week neemt Henry je mee in de technische kant van het fietsen vak. Deze week laat Henry je zien hoe je een binnenband vervangt. (geplaatst op youtube op 26-01-2018)
Read more

Zaterdagfilm -Tool Time- cassette (de)monteren

Elke week neemt Henry je mee in de technische kant van het fietsen vak. Deze week vertelt Henry hoe je een cassette (de)monteert. (geplaatst op youtube 2-5)
Read more

-Tool Time- Autosag instellen

Elke week neemt Henry je mee in de technische kant van het fietsen vak. Deze week neemt Gert het van hem over om, samen met een klant, de autosag in te stellen. (geplaatst op youtube op 24-02-2018)
Read more

Aangepaste openingstijden (2)

De komende periode zijn er enkele bijzondere dagen waarop wij gesloten zijn of geen koopavond hebben.
Read more
Accept Site use cookies