Beoordeling 9.3 gebaseerd op 34 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Een Specialized E-bike van de specialist

 

Wanneer je een e-bike wilt kopen, moet je bij Stappenbelt zijn. Wij zijn namelijk hét adres in Apeldoorn voor een hoogwaardige e-bike van Specialized. In ons uitgebreide assortiment vind je ongetwijfeld precies de fiets met elektrische ondersteuning die jij zoekt. Ons deskundige personeel helpt je hierbij met alle plezier. Fietsgemak gegarandeerd!

 

Van stadsfiets tot mountainbike

Specialized biedt een ruim assortiment met fietsen met elektrische ondersteuning voor in de stad, maar ook een full suspension e-bike voor in het bos. Wij van Stappenbelt Specialized Concept Store in Apeldoorn hebben alle mogelijke e-bike modellen in onze showroom. In onze winkel is er ook de mogelijkheid tot het testen van verschillende e-bikes. Neem hiervoor contact op met onze winkel of kom langs. Je bereikt ons via: 055-3671746 of via het contactformulier.

De e-bikes van Specialized zijn onderverdeeld in drie modellen, te weten de Vado, Como en Levo. De Vado is de sportieve e-bike zowel verkrijgbaar in een model ondersteunend tot 25km/u en een speed pedelec ondersteunend tot 45km/u. Ideaal voor woon-/werkverkeer. Met de Como heeft Specialized een heerlijke stadsfiets met ondersteuning in haar assortiment. De Como ondersteunt tot 25km/u en is verkrijgbaar in twee verschillende afmontages. De Vado en de Como zijn beide uitgerust met spatborden, dragers en verlichting. De perfecte partner in en om de stad.
De Levo brengt je naar het bos. Deze veelzijdige mountainbike met ondersteuning vind je in verschillende modellen en uitvoeringen. De Levo is er als Hardtail en als Full Suspension. Voor meer informatie omtrent de verschillende e-bikes verwijzen we je graag door naar de website van Specialized: https://www.specialized.com/nl/nl/fietsen/turbo-e-bikes/c/ebikes

 

  

Professionele fietsmeting

Nadat je een van onze Specialized e-bikes gekocht hebt, kunnen wij deze perfect voor je afstellen door middel van een dynamische fietsmeting. In de Retul Fit ruimte analyseren we jouw fietsgedrag en wensen, op basis waarvan we jouw zithouding optimaliseren. We zorgen voor een goed stuur en juiste zadelpositie en helpen je de beste schoenen, schoenplaatjes en inlegzolen te kiezen. Op die manier verhoog je jouw fietscomfort én prestatie! In het bezit van een fiets van een ander merk? Geen enkel probleem. Jouw zit verbeteren is het enige dat voor ons telt!


Accept Site use cookies