Beoordeling 9.2 gebaseerd op 2318 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

AR & TV De Adelaar Ladies Cycling Team

De ambassadeurs van De Adelaar Ladies kun je vinden via de volgende Facebook pagina:

https://www.facebook.com/pages/Adelaar-Ladies-Cycling-Team/669947999782670?fref=ts

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AR & TV De Adelaar Cycling Team

De ambassadeurs van De Adelaar kun je vinden via de volgende Facebook pagina:

https://www.facebook.com/pages/AR-TV-de-Adelaar-Cycling-Team/465661686809642?fref=ts

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Julian Bakker

 

Geboortedatum: 08-08-1998

 

Link met Stappenbelt: Stappenbelt sponsorde de Bar-End club waar ik ben begonnen met mountainbiken. Ik heb mijn eerste mountainbike bij stappenbelt gekocht en ik ben altijd voor onderhoud, kleding, voeding, etc. naar Stappenbelt gegaan. Sinds begin oktober 2013 word ik al gesponsord door Stappenbelt door middel van een mooie S-Works baanfiets.

 

Ik ben begonnen met mountainbiken in 2011 in de jeugd categorie. Dat heb ik 2 seizoenen gedaan en daarna ben ik gestopt omdat er al snel duidelijk werd dat ik een sprinter was. In die periode werd ik getraind door Han Ten Hove, van hem heb ik erg veel geleerd. In september 2013 ben ik begonnen met baanwielrennen.

 

In oktober 2013 werd ik uitgenodigd om mee te trainen met de Nederlandse jeugd selectie. Helaas moest ik afhaken door een knie blessure. In november 2013 ben ik 1e geworden in de GP Jan Derksen. In november 2013 heb ik een mooie 2e plek weten te behalen op het NK teamsprint.

Bij de GP Sprint Apeldoorn op 5 oktober 2013 heb ik een 2e plaats behaald. 30 december 2013 een 6e plek op het NK individuele sprint (had toen een blessure, gescheurde meniscus). In februari 2014 een 3e prijs behaald bij de GP sprint Alkmaar. In mei een mooie 2e prijs bij het summer keirin event, vervolgens nog een 3e plek bij GP sprint Amsterdam in november en een 3e plek bij het NK sprint baanwielrennen op 29 december 2014.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lars Veenstra

 

Geboortedatum:  20-09-1990

 

Link met Stappenbelt: De link met Stappenbelt is een grote. Ik heb er mijn eerste fiets gekocht in 2003 en daarna altijd trouw klant geweest. In 2008 toen ik klaar was met de middelbare school heb ik een jaar bij Stappenbelt gewerkt, eerst in de werkplaats en daarna in de winkel en vanaf 2010 heb ik dus een sponsorregeling met Stappenbelt (samen met teammaatje Maarten Muselaers, die sinds dit jaar geen overeenkomst meer heeft met Stappenbelt). Naast het rijden op de fietsen van Stappenbelt help ik Gert en Roelien soms met foto- en filmtechnische dingen, ik ben namelijk filmmaker van beroep. Ik ben erg trots om het bedrijf te mogen vertegenwoordigen. Iedereen die mij kent in de fietsscene kent me intussen als die jongen van Stappenbelt, dus de link is zeer duidelijk aanwezig.

 

In 2003 ben ik begonnen met fietsen, cross country mountainbiken tot 2006, daarna freeride en downhill mountainbiken ontdekt, dat doe ik vanaf 2007. Downhillwedstrijden rij ik vanaf 2008. Ik ben begonnen in de Junior Men categorie, het jaar daarna in Free Men, vanaf 2010 in Elite men. Heb wat wedstrijden in Nederland gereden maar de belangrijkste waren de Nationale series in Duitsland (iXS German DH Cup) en Belgie (Nissan DH Cup) en de Europese serie (iXS European DH Cup). In 2014 ben ik ook begonnen met endurowedstrijden in België en Duitsland en rijd ik op de racefiets om mijn conditie te verbeteren en onderhouden.

 

Mijn beste resultaten: 3e Elite bij NK Downhill in 2013, 22e Elite bij German DH Cup en 8 podia bij de Mini Downhill Cup van 2009 tot 2013. Verslagen kun je hier vinden: http://www.weridebikes.nl/blog/Archief.html en http://www.weridebikes.nl/Site/Home/Archief.html

 

Vanaf 2010 ben ik al ambassadeur bij Stappenbelt, ik heb net bijgetekend voor 2 jaar dus ga mijn 6e en 7e jaar van deze mooie samenwerking tegemoet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nick Catsburg

Geboortedatum: 15-02-1988

Link met stappenbelt: Ik heb ooit eens een stukje geschreven voor in de jubileum krant van Stappenbelt. Ik word nu al bijna 3 jaar gesponsord.

Voor mijn sport (autorace) is het belangrijk om goed fit te zijn, daarom doe ik daarnaast voor ongeveer 4 jaar nu aan mountainbike op recreatief gebied. Een goede mountainbike komt dan natuurlijk goed van pas. Ik trok de stoute schoenen aan en besloot Gert en Roelien Stappenbelt 3 jaar geleden eens te benaderen voor sponsoring. Ik mocht al snel een keer langskomen in de mooie Specialized Concept Store in Apeldoorn. Daar leerde ik Gert en Roelien kennen.

Al snel werd voor mij duidelijk dat dit koppel een enorme passie heeft voor de fietssport en sport in het algemeen. Het gesprek was erg leuk en door onze gezamenlijke passie voor sport kwamen wij uiteindelijk tot een mooie deal. Ik kreeg een kledingset mee, een paar schoenen van Specialized en ook nog een helm! De afspraak om de fiets op te halen werd gemaakt en daarbij werd ook direct een BG-Fit analyse ingepland.

Een paar dagen later mocht ik de fiets gaan halen. Een super mooie Specialized Epic Comp Carbon 29er stond klaar. Als ik het me goed kon herinneren hadden ze mij een Aluminium beloofd maar die afspraak liet ik op dat moment maar even achterwege. Zo'n Carbon frame is natuurlijk helemaal top!

Na een paar keer gefietst te hebben, stond er nog een BG-Fit analyse gepland. Erg gaaf dat het, ook bij een fiets, allemaal zo precies komt. Tijdens de analyse kwam ik er ook achter dat ik geen 1.87 m. ben maar 1.84,7 m.! Ben toch jaren in de veronderstelling geweest dat ik 1.87m was. Tijdens de BG-Fit analyse heb ik Gert ook een beetje leren kennen. Wat een passie, wat een sportman. Hij inspireert mij enorm en ik denk dat er maar weinig mensen van 50 zo fit door het leven gaan! Inmiddels is de Specialized Epic Comp Carbon 29er vervangen voor een nieuwer model. Exact dezelfde fiets maar dan een 2014 model. Ik rijd nu al bijna 4 jaar, blessure vrij dankzij de BG-Fit analyse, op mijn Specialized MTB en wil bij deze Gert, Roelien en het hele Stappenbelt team nogmaals hartelijk bedanken.

Dit filmpje heb ik ook ooit eens gemaakt voor Stappenbelt:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jos Wolfkamp

Geboortedatum: 4 oktober 1963

Link met Stappenbelt: Gert en Roelien ken ik al mijn gehele fietscarrière, zo’n 30 jaar. Gert en ik begonnen min of meer gelijktijdig bij wielerclub Cycle Club ’75 in Nijverdal. En ik was klant bij Gert’s vader Gerrit Stappenbelt die in Lemelerveld een fietsenzaak had. Dit was ook tevens mijn eerste sponsor die mij toen van materiaal voorzag. Ook toen Gert en Roelien samen met een nieuwe zaak begonnen in Apeldoorn is het contact altijd gebleven. Dit is het 4e jaar dat ik ondersteund wordt door Stappenbelt Specialized Concept Store.

Ik ben begonnen met fietsen ergens in 1985/1986. De eerst 2 jaren als “recreant” gefietst in wedstrijden voor de niet licentiehouders. Toen het winnen in deze categorie wat te makkelijk ging, heb ik de overstap gemaakt naar de licentiehouders.

Ik werd lid van de Nijverdalse wielerclub Cycle Club ’75. Daar heb ik veel geleerd van de toenmalige ploegleider Wim Albersen en van de ex-profs Henri Dorgelo en Henk Boeve die weer bij de amateurs kwamen rijden. Doordat ik relatief laat met wielrennen ben begonnen had ik in het begin moeite met het waaierrijden in de vlakke wedstrijden. Maar in tijdrijden en in wedstrijden waarin er geklommen moest worden kon ik gelijk met de beste mee. Vanuit deze beginperiode dateert ook mijn vriendschap met Gert Stappenbelt. Gert fietste in deze beginperiode van mijn carrière ook bij Cycle Club ’75.

Omdat we bij Cycle Club ’75 in die periode een hele sterke amateurploeg hadden, was het Clubicoon Arend Scheppink, die besloot om begin jaren negentig de boel professioneler aan te pakken. Vanuit de club ontstonden de nationale ploegen Union-Van Keulen en Vredestein-Batavus en groeide ik door als wielrenner. In de jaren 1992 en 1993 werd ik opgenomen in de nationale selectie voor de 100 km ploegentijdrit. Ik heb in 1992 veel trainingsuren gemaakt maar ben uiteindelijk niet geselecteerd voor de beste 4 renners die naar de Olympische spelen in Barcelona gingen. In 1993 onder leiding van bondscoach Piet Hoekstra werd ik dan wel geselecteerd voor het WK 100 km ploegentijdrit in Oslo waar we een 10e plaats hebben behaald.

In de periode van 1991 t/m 1996 heb ik veel overwinningen en ereplaatsen behaald in etappekoersen, tijdritten en klassiekers. De overwinningen uit die tijd waar ik het meest trots op ben zijn het Nederlands kampioenschap tijdrijden in 1993 en de eindoverwinning in de Teleflextoer van 1994 (huidige ster ZLM toer). In 1999 ben ik gestopt met wielrennen bij de elite-amateurs. Ik had het wel gezien. Ik was 36. Het verschil met die jongere generatie werd me te groot. Ik ben toen een aantal jaren trainer en begeleider bij de Cycle Club ’75 geweest. Later toen ik de leeftijd had om in de masters categorie te mogen rijden ben ik weer begonnen met wedstrijdfietsen. Ik fiets nu zowel masters wedstrijden en amateur wedstrijden. Daarnaast fiets ik graag Cyclosportieven en Granfondo’s. De uitdagende parcoursen en de sfeer rond deze evenementen spreken me erg aan.

De belangrijkste resultaten uit mijn periode in de masters categorieën zijn: Nederlands Kampioen masters 40+ in 2010, Nederlands Kampioen masters 50+ in 2013, 2e wegwedstrijd WK Stavelot in 2011 en 3e individuele tijdrit WK Trento 2013.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Han ten Hove

Geboortedatum: 27-06-1969

Link met Stappenbelt: Sinds 2003 raakte ik betrokken bij het Stappenbelt RockyMountain MTB team. Eerst als PR en communicatie, daarna coach en later als Teammanager. We hebben het van regionaal team tot UCI team gebracht met vele overwinningen, meerdere Nationale titels en goede prestaties in Internationale wedstrijden en zelfs Wereldbekers in Zuid-Afrika, Canada en de USA. Eind 2012 ben ik hiermee gestopt omdat ik me meer wilde richten op het individuele begeleiding van renners en daarom team onafhankelijk wilde zijn.
In mijn periode bij Stappenbelt heb ik de trainers opleidingen WT-3 en WT-4 gedaan en heb ik oa Anne Terpstra, Jeroen van Eck en Frank Schotman begeleid. Op dit moment ben ik een van de MTB talentcoaches in NL en train de MTBer in het RTC oost van de KNWU.

Ik ben begonnen met MTB op mijn 21e toen mn dienstmaatje bij het Korps Mariniers me een keer uitnodigde om mee te gaan. Sindsdien helemaal verslaafd. Ik heb werkelijk alles al gedaan. Van XC races tot meerdaagse Transalp Challenge. Wedstrijden ben ik pas gaan rijden als Master. Ik heb in NL wat top 10 plaatsen behaald en in het buitenland zelfs wedstrijden gewonnen, maar eigenlijk vind ik voor mij zelf de uitslagen niet belangrijk. Ik vind dat korte explosieve en snelle werk gewoon heel leuk.
Ik ben 4 jaar MTB gids geweest bij VASA sport en heb vele recreatieve Transalpen gereden.

De sponsoring van Stappenbelt heeft de afgelopen jaren in diverse vormen gehad en gaat terug tot 1998. Het is een prettige partnership met Gert en Roelien en alle medewerkers in de winkel. Ik ben eigenlijk dus eigenlijk al jaren ambassadeur van de winkel, het team, het merk Specialized en de hele wielersport.

Accept Site use cookies