Beoordeling 9.2 gebaseerd op 2318 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Gert Stappenbelt

 

Eigenaar van Stappenbelt Specialized Concept Store

 

Geboortedatum: 07- 10-1962

 

Samen met Roelien ben ik de winkel begonnen in 1992. Allebei zijn we erg fanatiek in het fietsen. De keuze om Specialized Concept Store te worden is er een die vooral met het hart is gemaakt. Al sinds het begin van het mountainbiken in Nederland heb ik een zwak voor het merk. In 1988 maakte we deel uit van het Specialized team en in 1994, bij het openen van de winkel, droomde ik al van een S-Works hoek, met een loungebank, espressoapparaat en uiteraard de beste fietsen ter wereld. Nu wordt deze droom eindelijk werkelijkheid. Specialized is het enige merk waarmee we ooit gewerkt hebben dat onze klanten zo veel mogelijkheden biedt om meer plezier uit het fietsen te halen. Daarbij denk ik niet alleen aan het assortiment fietsen, met voor elke rijder wat wils, maar ook om alles eromheen. Goede garantieafhandeling, zeer doordachte accessoires, kleding en schoenen en uiteraard de uitgebreide Body Geometry Fit metingen waarmee we voor elke fietser de optimale zit kunnen vinden. Specialized is echt een merk dat zo goed functioneert doordat alles voor en door fietsers wordt bedacht. Als Specialized Concept Store zullen we nog meer betrokken worden bij de ontwikkelingen binnen het merk. Door de regelmatige cursussen zijn we in staat onze klanten precies te vertellen welke gedachtes er zitten achter verschillende concepten. Elk jaar weer verbazen we ons hier over de vele vernieuwingen die in de collectie zijn doorgevoerd. En dan praat ik niet over kleuren, maar over wezenlijke veranderingen aan de gehele collectie om onze hobby met nog meer plezier en resultaat te kunnen uitoefenen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Roelien Stappenbelt

 

Eigenaresse van Stappenbelt Specialized Concept Store

 

Geboortedatum: 24-01-1962

 

Samen met Gert ben ik deze winkel begonnen in 1992. We zijn naar Kanaal Noord gegaan en zijn daar een speciaalzaak in sportfietsen begonnen. Onze vrienden en kennissen hielden hun hart vast bij zoveel jeugdige overmoed. Zelf noemden we het geen jeugdige overmoed maar vertrouwen. Omdat we allebei al fanatiek fietsten wisten we ook wat de eisen van mensen zijn aan een fietsenzaak. Daardoor kun je een goede speciaalzaak opzetten.  We zijn klein begonnen. We hadden nog geen werknemers en hebben het met z’n tweeën opgericht. Na een tijdje het pand gehuurd te hebben besloten we het pand te kopen en verder te groeien. We kregen werknemers in dienst en zijn goed gaan groeien.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadia Stappenbelt

 

Geboortedatum: 19-12-1990

 

Link met Stappenbelt: Ik ben de dochter van Roelien en Gert. Ik ben opgegroeid in en met de zaak. Ik werk nu een jaar of 6 in de winkel. Ben eerst begonnen als zaterdaghulp maar na het afronden van mijn studie ben ik 3 dagen in de week werkzaam in de winkel. Ik verzorg hier twee dagen in de week Body Geometry Fit metingen en één dag in de week zorg ik dat de Facebook pagina, website en de webshop up to date blijven. Ook hou ik me bezig met de evenementen.

 

Ik heb nu 7 jaar ervaring op de fiets. Zo doe ik aan wielrennen en rijd ik op de baan in de categorie van de elite dames. In het jaar 2014 ben ik 6e geworden in Ugchelen. Ook dit jaar heb ik al verscheidene enveloppen in ontvangst mogen nemen in meerdere criteriums. Hopelijk gaan er nog veel meer volgen dit seizoen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Simon Krukkert

 

Geboortedatum: 08-07-1987

 

Link met Stappenbelt: Ik ben sinds 7 jaar al in dienst bij Stappenbelt. Er ging destijds een wereld open voor mij omdat ik eerst werkzaam was in een gewone fietsenzaak. Werken in één van de meest gespecialiseerde fietsenzaken van Nederland op het gebied van sportfietsen spreekt mij veel meer aan! Ook was ik eerst mecanicien van het MPL Team wat ik 5 jaar lang met veel plezier heb gedaan. De reden dat ik daar mee gestopt ben is omdat ik graag een halve triathlon wil gaan doen dit jaar.

 

Toen ik 12 jaar was heb ik met mijn vader het mountainbiken ontdekt. We waren toen een weekendje weg naar Terschelling. Bij terugkomst hebben we een maand later allebei een fiets gekocht en dachten met groot gemak de Holterberg te kunnen fietsen. Dit ging ons steeds beter af en er kwam steeds meer competitie bij kijken.

 

Toch heb ik nooit de overstap als wedstrijdrenner gemaakt omdat ik toen meerdere hobby's had. Ik heb met fietsen dus nooit uitslagen gereden. Ik vind het gewoon super leuk om te doen. Binnenkort wil ik een keer een trainingswedstrijd gaan rijden op de dinsdag avond om toch het wedstrijd gevoel te ervaren.

 

Sinds een jaar of 6 ben ik echt fanatiek bezig met triathlon. Mijn beste prestatie is een 5e plaats. Dit jaar hoop ik de streep te halen tijdens de halve triathlon in Klazinaveen op 23 augustus 2015. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gerrit van den Broek

 

Geboortedatum: Bryan Adams heeft er een liedje over geschreven…

 

Link met Stappenbelt: Ik kwam er in 1993 om een nieuwe mountainbike te kopen, een Hagan titanal. Nadat ik in Luxemburg gewerkt had als mountainbike instructeur voor een buitensportbedrijf in 1994 ben ik bij Gert en Roelien als part-timer gaan werken.

 

Ik ben in 1991 samen met mijn broer John begonnen met mountainbiken, toen nog een jonge sport!  Nooit echt wedstrijden gereden, daar heb ik de mentaliteit niet voor blijkbaar… In de beginjaren een paar funklasse wedstrijden gereden en pas heel veel jaren later begonnen met het rijden van mountainbike marathons.  Helaas ontbrak het mij aan voldoende talent om op het podium te geraken in deze discipline maar heb het wel met veel plezier gedaan. in 2014 heb ik samen met Gert mijn grootste prestatie behaald door in Chili de 80+ klasse te winnen van de Trans Andes Challenge (zie foto). Super gaaf om daar te koersen om het podium! Verder mag ik graag op de racefiets over de Veluwe rijden, wel in een "straf" tempo zoals onze zuiderburen dat zo mooi kunnen zeggen.

 

Ondertussen werk ik nu 8 jaar bij Stappenbelt en run samen met Simon de werkplaats. Het mooie aan het werk is dat we alleen aan race en mountainbikes werken en vaak ook de high-end modellen. Verder doen we zoveel mogelijk in eigen huis! Een sterk punt waarmee we vaak snel problemen kunnen verhelpen of service verlenen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Petra  Prins

 

Geboortedatum: 01-10-1980
 
Link met Stappenbelt: Toen ik een jaar of 8 geleden begon met mountainbiken kwam ik geregeld in de winkel, de benodigde spullen halen, advies vragen of gewoon even bijkletsen. Op het moment dat ik op zoek was naar een andere baan vroegen Roelien en Gert aan mij om het team te komen versterken. Daar hoefde ik niet lang over na te denken! Sinds de opening van de Concept Store in maart 2011 houd ik me vooral bezig met de bestellingen en de voorraad. 
 
Naast de mountainbike heb ik al snel ook een racefiets aangeschaft. Ik heb een aantal seizoenen wedstrijden gereden op de mountainbike, eerst crosscountry en later marathons. Voornamelijk bij de marathons heb ik een aantal keer op het podium gestaan, het beste resultaat was een 7e plek op het NK Marathon (volgens mij was het in 2008). Wedstrijden rijd ik niet meer, maar ik maak nog steeds de nodige kilometers op de racefiets en mountainbike.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marald Brons

 

Geboortedatum: 22-06-1975

 

Link met Stappenbelt: Van een snoepwinkel met droom bikes is Stappenbelt eerst uitgegroeid tot de plek waar ik goed advies kreeg en alle spullen uit de bladen voor het eerst kon bekijken. Daarna werd het ook de plek waar ik mijn fietsen kocht, liet onderhouden en waar ik regelmatig even kwam bijkletsen. Nu werk ik al sinds 2008 bij Stappenbelt als verkoper en als Body Geometry Fit specialist.

 

Ongeveer 20 jaar geleden ben ik begonnen met recreatief mountainbiken. Vervolgens ben ik wat fanatieker geworden en ben toen lid geworden bij Bar-End. Ik denk dat ik ongeveer vanaf 2006 een licentie heb aangevraagd om wedstrijden te gaan rijden bij de masters. Rond die tijd heb ik ook maar eens een racefiets aangeschaft en ook daarmee ben ik in de loop der jaren wat fanatieker geworden. Bij het mountainbiken heb ik nooit echt goed gepresteerd, ik kon gewoon leuk meekomen met de wedstrijdjes xc en marathons. Wel ben ik gefinisht in de Grand Raid Cristalp in iets meer dan 9 uur, op de 26” hardtail met v-brakes. Verder heb ik ooit de mountainbike-klasse van de Adelaar veldritcompetitie gewonnen en was ik eens eerste tijdens een off-road duathlon in Harderwijk. Op de racefiets heb ik weinig wedstrijden gereden, tenzij je de woensdagavondritten bij de Adelaar A-groep meetelt… Ik heb ook eens brevet d’or bij de Marmotte en Trois Ballons gereden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niels Huigen

 

Geboortedatum: 16-10-1998

 

Link met Stappenbelt: Mijn vader kwam vaak bij Stappenbelt voor zijn mountainbike, het contact werd beter en ik mocht 1,5 jaar geleden een MAS stage bij Stappenbelt lopen. Vanuit deze stage mocht ik blijven om te werken als monteur.

 

Ik rij nu al 7 jaar bij de mountainbike vereniging Bar-End en 2 jaar geleden ben ik het wedstrijd team van Bar-End gaan rijden. Tussendoor heb ik 2 jaar downhill gedaan en ook nog 2 jaar freeriding. Mijn afgelopen winter competitie is mijn beste resultaat. In deze wintercompetitie reed ik een mooie 7e plek. Ik rijd de wedstrijden voornamelijk voor de fun en niet om te winnen, maar ik neem het wel erg serieus. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Demiz Hebing

 

Geboortedatum:7-2-1999

 

Link met Stappenbelt: Toen ik 7 jaar was ging ik samen met mijn opa naar Stappenbelt toe om een mountainbike uit te zoeken, toen ben ik voor het eerst in contact gekomen met Stappenbelt. Ik werk hier nu voor 1 tot 2 keer in de week.

 

Sinds 2006 doe ik aan mountainbiken, dat is al bijna 10 jaar lang. Buiten het mountainbiken om train ik ook veel op de racefiets en 's winters ben ik ook te zien bij de cross. Dit jaar zal ik als tweede jaars nieuweling gaan rijden. Vorig seizoen kon ik goed mee komen in deze categorie als eerste jaars nieuweling. Mijn eerste wedtrijd was in 2007 in Alkmaar waar ik een mooie top 5 klassering reed. De jaren daarna reed ik bij de jeugd. Ook bij de jeugd kon ik mooie prestaties behalen. Hier ben ik onder andere 3e geworden op het NK in 2009. Later kreeg ik helaas wel een dip maar gelukkig gaat het sinds afgelopen seizoen al weer stukken beter en heb ik veel plaatsen in de top 15 kunnen rijden. Mijn beste uitslag is toen ik 9e werd op het NK en 6e bij de Stappenbelt Trophy.

 

Toen ik 7 jaar was ging ik samen met mijn opa naar de Stappenbelt winkel in Apeldoorn om een mountainbike voor mij uit te zoeken. Toen ben ik voor het eerst in contact gekomen met Gert en Roelien. Sinds die tijd ben ik vaste klant geworden en kom ik vaak langs in de winkel. Ook hebben ze mij een bijbaan kunnen bieden waardoor ik 1 tot 2 keer in de week bij Stappenbelt kan werken. Ik ben erg blij met de samenwerking van Stappenbelt. Ze helpen me al vanaf dat ik 7 jaar oud was en ze geven me goed advies. Ze helpen mij met mijn prestaties te verbeteren!


Accept Site use cookies