Beoordeling 9.2 gebaseerd op 2270 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

SW VENT EVO MTB SHOE

Specialized Specialized

Available now

New product

SW VENT EVO MTB SHOE Expand

S-Works Vent EVO Gravel Schoen

More details

12 Items

€ 430,00

tax incl.

De S-Works Vent EVO brengt het uitstekende ademende vermogen van onze Vent-technologie en het toonaangevende Body Geometry ontwerp nu ook op de off-road paden. Als nieuwste lid van onze Vent-familie, gaat de S-Works Vent EVO watt voor watt met de S-Works Recon als het gaat om prestaties, duurzaamheid en technische innovatie. Maar net zoals de ogen de vensters naar de ziel zijn, zijn de geventileerde gaaspanelen van de S-Works Vent EVO de vensters naar snelheid en comfort.

Vaker hebben we gezegd: "Cooler Is Faster". Daar zijn wij heilig van overtuigd en daarom brengen we maximale ventilatie voor je voeten ook naar het gravel en cross-country met de S-Works Vent EVO. Dankzij geavanceerd mesh-materiaal wordt de luchtstroom door de teen, tong en het mediale paneel van de schoen gestimuleerd. Zo blijven je voeten ook tijdens de zwaarste inspanningen koel.

De S-Works Vent EVO is ook ontworpen om zich aan te passen aan een breed scala van voetprofielen met een geheel nieuwe leestvorm en innovatieve materiaalcombinaties. De mesh- en Dyneema®-panelen werken samen om de schoen onbeperkt met je voet mee te laten bewegen. De S-Works Vent EVO past op meer voeten voor meer comfort op meer ondergronden.

Terwijl de S-Works Vent EVO een nieuwe definitie geeft aan comfort in een gravel- en XC-schoen, behoudt hij de wedstrijdklare prestatiekenmerken van onze Recon-schoen, die de World Cup domineert. Zoals onze Body Geometry-zool en voetbedtechnologie, wetenschappelijk getest om kracht en efficiëntie te verhogen en tegelijk de kans op blessures te verkleinen door de heup-, knie- en voetuitlijning te optimaliseren. En natuurlijk met onze stijfste en lichtste FACT Powerline™ carbonplaat om responsiviteit en krachtoverbrenging te maximaliseren.

Of je nu in de rij staat voor de start op de dag van een wedstrijd of kilometerslang over wegen en paden rijdt, de verbeterde luchtstroom van de S-Works Vent EVO brengt je in de juiste flow.

  • Ontworpen met een doel. Gevalideerd door de wetenschap. Ons Body Geometry trio van de Longitudinale Boog, Metatarsal Button en Varus Wedge werken samen om de efficiëntie te verhogen, de heup-, knie- en voetuitlijning te optimaliseren en het risico op blessures te verminderen.

  • De Vented Mouthport-teenconstructie trekt lucht naar binnen via de voorkant van de schoen en kanaliseert die rond je voeten, terwijl het volledig nieuwe bovenwerk van mesh en de tong die lucht vrij door de schoen laten stromen, om zowel verkoeling als zweetverdamping bevordert. Samen met het mesh in het bovenwerk, hebben we een laag Dyneema® Mesh toegevoegd om je voet stevig vast te houden en zo voor een bewezen krachtoverbrenging te zorgen.

  • Onze stijfste en lichtste XC FACT carbonzool zorgt voor maximale krachtoverbrenging: Stijfheidsindex 13.0

  • Onze PadLock™ hielconstructie wiegt de hiel voor een optimale krachtoverbrenging. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat dit de acceleratie verbetert!

  • Twee onafhankelijke, alloy BOA® S3-Snap draaiknoppen, ondersteund door de levenslange BOA® garantie, zodat je tijdens het rijden de voetvastheid kunt afstellen.

  • De schoenplaatmoeren van titaniumlegering kunnen draaien om de pedalen/cleats 5 mm naar achteren te plaatsen.

  • SlipNot™ rubberen hiel- en teenprofiel voor betrouwbare tractie op elk terrein met afneembare teennoppen.

  • Het schoenplaatpatroon met twee bouten past op alle gangbare MTB-pedalen.

  • Gewicht bij benadering: 300 g (per schoen, maat 42)

KleurRED,BLACK
Maat43,44,45,42,46
Modeljaar / Seizoen2022
Accept Site use cookies